AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölde sırt üstü yüzmek

Kahve falında gölde sırt üstü yüzmek

Kahve falında gölde sırt üstü yüzmek hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, adının yayılacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına yorulur.

Kahve falında gölde sırt üstü yüzmek gördüyseniz:

  • Aileniz hariç herkese şüpheyle yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında gölde sırt üstü yüzmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına işaret eder.

Kahve falında denizde sırt üstü yüzmek çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına işaret eder.

Kahve falında denizde sırt üstü yüzdüğünü görmek ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında havuzda sırt üstü yüzmek kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sırt üstü uçmak maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında sırt üstü çamura düşmek aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırt üstü uzanmak daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine inanılır.

Kahve falında sırt üstü yatmak borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir