AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölde boğulan birini görmek

Kahve falında gölde boğulan birini görmek

Kahve falında gölde boğulan birini görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, canla başla çalışacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gölde boğulan birini gördüyseniz:

  • Hazır fırsatlar mevcutken, işleri hızlandıracak daha kısa yollar aramanızda fayda var.

Kahve falında gölde boğulduğunu görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, kısmetli bir işe atılmaya rivayet eder.

Kahve falında gölde boğulan birini görmek gelişmelerin olacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında gölde boğulmak önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, şansın ve kısmetin açılacağına delalettir.

Kahve falında gölde boğulmaktan kurtulmak zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göle düşüp boğulmak eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına tabir olunur.

Kahve falında gölde boğulanı kurtarmak erken evlilik yapacağına, kısmetin bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında krater gölü görmek üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında göl üstünde uçmak uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir