AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölün üstünde uçmak

Kahve falında gölün üstünde uçmak

Kahve falında gölün üstünde uçmak şaşkın olacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, günden güne kazancının artacağına, kazançlı kapıların açılacağına tabir olunur.

Kahve falında gölün üstünde uçmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır tanıdığınız kişiler ya da alışılmadık şeyler tecrübe ettiklerinizle ilişkileriniz yaşam boyu dostluk boyutuna geçebilir.

Kahve falında göl üstünde uçmak iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında gölün üstünde uçmak enerjisini toplayacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında gölün üzerinde uçmak kinin ve nefretin son bulacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göl üzerinde uçmak ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında arabayla göle uçmak eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında göle uçmak bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine inanılır.

Kahve falında göl üstünde ev görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, yeni bir semte taşınılacağına rivayet eder.

Kahve falında gölün üstünde yürümek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, makbul olmayan işler yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir