AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölde kayık görmek

Kahve falında gölde kayık görmek

Kahve falında gölde kayık görmek acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, çok mutlu olacağına, sevineceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine inanılır.

Kahve falında gölde kayık gördüyseniz:

  • Bazı planlar veya düzenlemeler sıralı şekilde sizin ilginizi bekliyor olabilir.

Kahve falında gölde kayıkla dolaşmak çektiği eziyetle baş başa kalacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gölde kayık görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, beğenilen işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gölde kayıkla gezmek sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına delalet eder.

Kahve falında küçük kayık görmek ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kayıklı motor görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kayığın battığını görmek kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, yetkili bir göreve atanacağına yorulur.

Kahve falında denizin ortasında kayıkta olmak üzüntülü bir haber alınacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kayık binmek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir