AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayıklı motor görmek

Kahve falında kayıklı motor görmek

Kahve falında kayıklı motor görmek maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına delalet eder.

Kahve falında kayıklı motor gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan her anda, yanıbaşında insan bulabilen nadir şanslı insanlardan birisiniz.

Kahve falında kayıklı motor görmek işinin de hep yürüyeceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına delalet eder.

Kahve falında balıkçı kayığı görmek gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kayık tabak görmek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayıkla karşıya geçmek mesleki anlamda geriye düşüleceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında ırmakta kayık görmek yüzüne kan geleceğine, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına işarettir.

Kahve falında denizi kayıkla geçmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında karada kayık görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine işarettir.

Kahve falında küçük kayık görmek kendisine yeni uğraşlar bulacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir