AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayığın battığını görmek

Kahve falında kayığın battığını görmek

Kahve falında kayığın battığını görmek bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, umutlarının tazeleneceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kayığın battığını gördüyseniz:

  • Hareketlerinizde kararlı bir tutum takınırsanız hedefe doğru başarıyla ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında batan kayık görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kayığın battığını görmek şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına işarettir.

Kahve falında nehirde kayığa binmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, falı kapatan kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına yorulur.

Kahve falında denizde kayığa binmek hayır işleri ile uğraşılacağına, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında ırmakta kayık görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine inanılır.

Kahve falında kayık binmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına işaret eder.

Kahve falında denizde kayıkla dolaşmak sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında sandal kayık görmek kendisine olan güveninin azalacağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir