AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölde çamaşır yıkamak

Kahve falında gölde çamaşır yıkamak

Kahve falında gölde çamaşır yıkamak verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine rivayet eder.

Kahve falında gölde çamaşır yıkamak gördüyseniz:

  • Yani herşeyin acısını çıkartmaya çalışabilirsiniz.

Kahve falında gölde çamaşır yıkamak kısmetlerinin kapanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının kirli çamaşırlarını yıkamak maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına yorulur.

Kahve falında ölen birinin çamaşırını yıkamak yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına delalettir.

Kahve falında çamaşırları yıkamak korkularından, kötü duygularından arınacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamaşır bulaşık yıkamak zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin çamaşırını yıkamak aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pınarda çamaşır yıkamak dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz sabunla çamaşır yıkamak güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir