AnaSayfa / Genel / Kahve falında pınarda çamaşır yıkamak

Kahve falında pınarda çamaşır yıkamak

Kahve falında pınarda çamaşır yıkamak planlarının istediği şekilde işleyeceğine, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, açların doyacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında pınarda çamaşır yıkamak gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirlerinizi paylaşmanız başarıya giden yolda atılmış önemli bir adım olabilir.

Kahve falında pınarda çamaşır yıkamak isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında pınarda yüzmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, ipliklerini pazara çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında su pınarı görmek mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına delalet eder.

Kahve falında akan pınar görmek yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pınar suyu görmek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında göz pınarı görmek yeni ilişkiler kurulacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında su pınarları görmek daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, zenginliğe sahip olacağına işarettir.

Kahve falında pınar suyu içmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir