AnaSayfa / Genel / Kahve falında göl üstünde uçmak

Kahve falında göl üstünde uçmak

Kahve falında göl üstünde uçmak kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, ün salacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göl üstünde uçmak gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz bir hediye hayatınıza mutluluk getirebilir.

Kahve falında göl üstünde uçmak çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gölün üstünde uçmak ondan şifa göreceğine, güç alacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gölün üzerinde uçmak hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına işarettir.

Kahve falında arabayla göle uçmak ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göl üzerinde uçmak sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, anne baba ile ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göle uçmak başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göl üstünde ev görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında gölün üstünde yürümek kişinin başına kötü bir olay geleceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir