AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölde boğulmak

Kahve falında gölde boğulmak

Kahve falında gölde boğulmak insanların alım gücünün azalacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gölde boğulmak gördüyseniz:

  • Olası sonuçları üzerinde düşünmek ya da hesaplar yapabilmek için zaman isteyebilirsiniz.

Kahve falında göle düşüp boğulmak insanlığıyla herkese örnek olacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gölde boğulduğunu görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Kahve falında gölde boğulan birini görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine delalettir.

Kahve falında gölde boğulmak kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında gölde boğulanı kurtarmak girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, malının, parasının ve makamının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gölde boğulmaktan kurtulmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamur gölü görmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının gölde yüzdüğünü görmek rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir