AnaSayfa / Genel / Kahve falında krater gölü görmek

Kahve falında krater gölü görmek

Kahve falında krater gölü görmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, kötü günlerinin biteceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında krater gölü gördüyseniz:

  • Bir alım için bir dosta arkanı dönüyorsun.

Kahve falında krater gölü görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göl balığı görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin önünde göl görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evinin önünde göl görmek kendini toparlayamayacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında temiz göl görmek hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine işarettir.

Kahve falında gece göl görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine inanılır.

Kahve falında göle dalmak hüsrana uğratacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gölden çıkmak kişinin afiyette kalacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir