AnaSayfa / Genel / Kahve falında göle düşüp boğulmak

Kahve falında göle düşüp boğulmak

Kahve falında göle düşüp boğulmak oğlu evli ise boşanacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına işarettir.

Kahve falında göle düşüp boğulmak gördüyseniz:

  • Talepkar veya fikirlerinde ısrarcı olan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında göle düşüp boğulmak bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında gölde boğulduğunu görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, yüksek moralli olacağına inanılır.

Kahve falında gölde boğulmaktan kurtulmak başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında gölde boğulmak işlerinde başarı elde edeceğine, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına inanılır.

Kahve falında gölde boğulan birini görmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, işbirliği içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gölde boğulanı kurtarmak hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında göle düşen birini görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına inanılır.

Kahve falında birinin göle düştüğünü görmek çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir