AnaSayfa / Genel / Kahve falında göl ve şelale görmek

Kahve falında göl ve şelale görmek

Kahve falında göl ve şelale görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına alamet eder.

Kahve falında göl ve şelale gördüyseniz:

  • Duygusal konular üretkenliğinizi olumsuz etkileyebilir.

Kahve falında göl ve şelale görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında denizin içinde şelale görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Kahve falında şelalede balık görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şelalenin altından geçmek uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında şelalenin içine girmek maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine tabir olunur.

Kahve falında şelale sesi duymak özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında şelaleden inmek kalbinin küt küt edeceğine, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında akan su şelale görmek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir