AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık bir yere düşmek

Kahve falında karanlık bir yere düşmek

Kahve falında karanlık bir yere düşmek imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karanlık bir yere düşmek gördüyseniz:

  • Geçmişinizi hatırlayabilirsiniz.

Kahve falında karanlık bir yere düşmek daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında karanlık yere düşmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine inanılır.

Kahve falında karanlıkta düşmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, ferah bir eve geçileceğine delalettir.

Kahve falında karanlık suya düşmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine alamet eder.

Kahve falında karanlığa düşmek rahatının yerinde olacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine delalettir.

Kahve falında karanlık boşluğa düşmek zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına işaret eder.

Kahve falında karanlıktan düşmek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına alamet eder.

Kahve falında karanlık kuyuya düşmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir