AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık gökyüzü görmek

Kahve falında karanlık gökyüzü görmek

Kahve falında karanlık gökyüzü görmek kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık gökyüzü gördüyseniz:

  • Bitirmeniz gereken işler ya da tamamlamanız gereken görevler varsa, zamanında tamamlayabilmek ya da sözlerinizin arkasında durabilmek asına iki üç kere kontrol etmenizde fayda var.

Kahve falında gökyüzünü karanlık görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine işaret eder.

Kahve falında karanlık gökyüzü görmek rızkının azalacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünde karanlık görmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, yarasını saracağına işaret eder.

Kahve falında karanlık caddede yürümek kendini tutamayıp şeytana uyacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık yolda koştuğunu görmek sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında karanlık dar yolda yürümek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, moral bulacağına, hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında karanlıkta çamaşır asmak ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine delalettir.

Kahve falında karanlıkta birinden kaçmak işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir