AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünü bulutlu görmek

Kahve falında gökyüzünü bulutlu görmek

Kahve falında gökyüzünü bulutlu görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzünü bulutlu gördüyseniz:

  • Savunmaya geçmek yerine, pratik uygulamalarda kendinizi ispat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında gökyüzünde kara bulut görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde kara bulutlar görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulutsuz gökyüzü görmek borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde yağmur bulutu görmek sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, ihanete uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde beyaz bulutlar görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde siyah bulut görmek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine inanılır.

Kahve falında gökyüzü bulut görmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında bulutlu gökyüzü görmek sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir