AnaSayfa / Genel / Kahve falında aya bakarak dua etmek

Kahve falında aya bakarak dua etmek

Kahve falında aya bakarak dua etmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında aya bakarak dua etmek gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan da uzak durmalısınız.

Kahve falında aya bakarak dua etmek işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aya bakıp dua etmek daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aynaya bakarak dua etmek tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında kabeye bakarak dua etmek dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında gökyüzüne bakarak dua etmek yeni alanlara yöneleceğine, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına alamet eder.

Kahve falında aya dokunmak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, rızkın genişleyeceğine, bu sayede fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına delalettir.

Kahve falında ayasofya camisini görmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aya bakıp dilek dilemek hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir