AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine yıldız yağdığını görmek

Kahve falında üzerine yıldız yağdığını görmek

Kahve falında üzerine yıldız yağdığını görmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, hastalıklarının biteceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında üzerine yıldız yağdığını gördüyseniz:

  • Meslek hayatınız olumsuz yönde etkilenecek çünkü kendinizi tutamıyorsunuz.

Kahve falında üzerine yıldız yağdığını görmek çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünden yıldız yağdığını görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına işaret eder.

Kahve falında gökten yıldız yağdığını görmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, bolluğun sürekli olacağına inanılır.

Kahve falında yağmurun çok yağdığını görmek kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmur yağdığını ve şimşek çaktığını görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine inanılır.

Kahve falında yoğun yağmur yağdığını görmek neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında gökten çamur yağdığını görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, malın ve paranın da arttıkça artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamur yağdığını görmek verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir