AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde nur görmek

Kahve falında gökyüzünde nur görmek

Kahve falında gökyüzünde nur görmek elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, şansın ve bahtının da açılacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde nur gördüyseniz:

  • Belli bir plan ya da projenizde ufak tefek ayarlamalar yapıyor olabilirsiniz.

Kahve falında gökyüzünde nur görmek yetki ve imza sahibi olacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden nur yağdığını görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünden nur indiğini görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nurlu el görmek istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında said nursi hazretlerini görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında yüzü nurlu görmek ferahlayacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında cebeli nur dağını görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, hayatının da kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nur inmek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir