AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünden hediye almak

Kahve falında gökyüzünden hediye almak

Kahve falında gökyüzünden hediye almak elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, yardımın alınacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünden hediye almak gördüyseniz:

  • Belki, sizden daha zor durumda olan birisine yardım etmeniz, içinizdeki insani yanları hatırlamanız için iyi bir başlangıç teşkil edebilir.

Kahve falında gökyüzünden hediye almak kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini gökyüzünde görmek çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünde balık sürüsü görmek iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, hüsrana uğratacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünde kuran okumak yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde bir şey görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, emeklerinin yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden aşağıya inmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde savaş görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde mavi ışık görmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir