AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde savaş görmek

Kahve falında gökyüzünde savaş görmek

Kahve falında gökyüzünde savaş görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde savaş gördüyseniz:

  • Bazı planların, anlaşmaların, sözleşmelerin veya düzenlemelerin dikkatle gözden geçirilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında gökyüzünde savaş uçakları görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde savaş görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında savaş haberi almak kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında kavga savaş görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında savaş oyunu oynamak isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına alamet eder.

Kahve falında savaş çıkmış görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında savaşı kazanmak güzel huylarının değişeceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında teröristlerle savaş görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir