AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde yaşamak

Kahve falında gökyüzünde yaşamak

Kahve falında gökyüzünde yaşamak hayallerinin de yarım kalacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzünde yaşamak gördüyseniz:

  • Eşitsizlikler göze batmaya başlayabilir.

Kahve falında gökyüzünde yaşadığını görmek kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde yaşamak düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, ün salacağına inanılır.

Kahve falında gecekonduda yaşamak kendisine istediklerini nasip edeceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine işarettir.

Kahve falında başka ülkede yaşamak çok büyük zorluklar çekeceğine, işin düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında yabancı ülkede yaşamak gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine inanılır.

Kahve falında denizin altında yaşamak parasal olarak çok büyük destek vereceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş kişinin yaşadığını görmek uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köyde yaşamak maneviyatının çökeceğine, işlerini boşvereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir