AnaSayfa / Genel / Kahve falında gecekonduda yaşamak

Kahve falında gecekonduda yaşamak

Kahve falında gecekonduda yaşamak kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, mesleğindeki statüsünün de artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına inanılır.

Kahve falında gecekonduda yaşamak gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan yaklaşımlar, sorumluluklarınız göz önüne alındığında, sizi zor durumda bırakabilir.

Kahve falında gecekonduda yaşamak yeni bir alışkanlık edinileceğine, başarılarını ispat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gecekondu yapmak alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına delalet eder.

Kahve falında gecekondu yıkmak kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında gecekondu görmek aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine delalettir.

Kahve falında gecekonduya gitmek eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gecekonduya taşınmak çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, aile saadetinin de artacağına rivayet eder.

Kahve falında gecekondu mahallesi görmek sorunların zor bir durum yaşatacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına yorulur.

Kahve falında gecekondular görmek içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir