AnaSayfa / Genel / Kahve falında köyde yaşamak

Kahve falında köyde yaşamak

Kahve falında köyde yaşamak kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında köyde yaşamak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız herkesle iletişim kurabilmeniz konusunda en iyi yardımcınız.

Kahve falında yaşadığı köyü görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine inanılır.

Kahve falında köyde yaşadığını görmek şansın açılacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında köyde yaşamak makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, güzel bir yola çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında köye ev yapmak hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köylüsünü görmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, fal sahibinin içine kapanacağına delalettir.

Kahve falında köy pazarı görmek rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köy düğünü görmek gülen yüzünün de solacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında köy yumurtası görmek hak yolundan ayrılacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir