AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kişinin yaşadığını görmek

Kahve falında ölmüş kişinin yaşadığını görmek

Kahve falında ölmüş kişinin yaşadığını görmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, batıl amele, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş kişinin yaşadığını gördüyseniz:

  • Psikolojik açıdan stresli hissedebilirsiniz veya bazı olaylardaki karışıklıklar ya da sis perdesi nedeniyle kafanız karışabilir.

Kahve falında ölen bir kişinin yaşadığını görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir kişinin yaşadığını görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle aynı evde yaşamak kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü bir kişinin yaşadığını görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ölen kişinin yaşadığını görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, kendisini iyi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş kişinin yaşadığını görmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, bunu da herkese ilan edeceğine işarettir.

Kahve falında öldüğü halde yaşadığını görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüm anını yaşamak büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir