AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde uyumak

Kahve falında gökyüzünde uyumak

Kahve falında gökyüzünde uyumak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde uyumak gördüyseniz:

  • Rekabet söz konu olursa hazırlıklı olmaya bakın.

Kahve falında gökyüzünde uyumak daha güzelleşeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar üstünde uyuduğunu görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında yatakda uyuduğunu görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, iyi şeyler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın biriyle uyumak iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına işaret eder.

Kahve falında birine sarılıp uyumak yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, sevinç gözyaşları dökmeye alamet eder.

Kahve falında suyun içinde uyuduğunu görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havuzda uyumak sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına işaret eder.

Kahve falında yabancı bir adamla uyumak çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir