AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine sarılıp uyumak

Kahve falında birine sarılıp uyumak

Kahve falında birine sarılıp uyumak yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında birine sarılıp uyumak gördüyseniz:

  • İmajınızı, toplum içerisindeki pozisyonunuzu veya duruşunuzu ilgilendiren stratejik hamleler yapabilirsiniz.

Kahve falında birisine sarılıp uyumak yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında eşine sarılıp uyumak eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılarak uyumak sonradan da haksız olduğunu göreceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine delalet eder.

Kahve falında bir erkekle sarılarak uyumak kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarılarak uyumak kırgınlık yaşanacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliye sarılıp uyumak aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına delalet eder.

Kahve falında birine sarılarak uyuduğunu görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe sarılıp uyumak iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, elinin de bolluk göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir