AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın biriyle uyumak

Kahve falında tanımadığın biriyle uyumak

Kahve falında tanımadığın biriyle uyumak geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığın biriyle uyumak gördüyseniz:

  • Ortaklıklar, ortak girişimler, ortak kaynaklar veya iş birliklerinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında tanımadığın biriyle uyumak insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığı biriyle uyumak arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle uyumak sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle uyumak ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına delalettir.

Kahve falında kar altında uyumak çok büyük insanlar arasına gireceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında tahta üzerinde uyumak ömrü boyunca mutlu olacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına delalettir.

Kahve falında ünlü biriyle uyumak son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında başka yerde uyumak sevilen kişiler ile aranın açılacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir