Kahve falında havuzda uyumak

Kahve falında havuzda uyumak ekmeğinin bereketleneceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, ona kol kanat gereceğine, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, fakir fukaraya yardım edeceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuzda uyumak gördüyseniz:

  • Gereken enerjiyi bulmak için hayatınızda biraz yer açmanız gerekecek.

Kahve falında havuzda uyumak kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş biriyle uyuduğunu görmek uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, üzeceğine yorulur.

Kahve falında kabede uyumak ferahlayacağına, hafifleyeceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında ağzı açık uyumak yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kızın uyuduğunu görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında herkesin uyuduğunu görmek yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yabancı evde uyumak maddi kaynakların zarar göreceğine, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisinin uyuduğunu görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, bedenen de ruhen de şifa bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top