AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzü ve bulut görmek

Kahve falında gökyüzü ve bulut görmek

Kahve falında gökyüzü ve bulut görmek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, dini bütün bir eşe sahip olacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzü ve bulut gördüyseniz:

  • Araştırmacı olmak aşırı tepkiler vermekten daha faydalı olabilir.

Kahve falında gökyüzünde beyaz bulut görmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, ağız tadının yerinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde beyaz bulutlar görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine delalettir.

Kahve falında gökyüzünde kara bulutlar görmek maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde yağmur bulutu görmek bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine delalettir.

Kahve falında gökyüzünde bulut görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde siyah bulut görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında bulutsuz gökyüzü görmek insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında gökyüzü bulut görmek bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, keyfe kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir