AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde kar görmek

Kahve falında gökyüzünde kar görmek

Kahve falında gökyüzünde kar görmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, istediği noktalara ulaşacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde kar gördüyseniz:

  • Aşırı uçlar arasında sallantıdasınız.

Kahve falında gökyüzünde kar görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünde avize görmek şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde büyük yıldız görmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünden ateş yağdığını görmek arzuların yerine geleceğine, büyük bir gelir toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzü bakmak çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine inanılır.

Kahve falında gökyüzünün deniz olduğunu görmek ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde şekil görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde yürüyen insanlar görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir