AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünün deniz olduğunu görmek

Kahve falında gökyüzünün deniz olduğunu görmek

Kahve falında gökyüzünün deniz olduğunu görmek elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, kısmetlerin azalacağına, ağız tadından olacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünün deniz olduğunu gördüyseniz:

  • Gerçekleri açıkça ortaya koymazsanız, işinize karışan ya da sizi kötü göstermeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında gökyüzünü deniz görmek kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, bunun da fal sahibine sorun olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden denize düşmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, ancak fal sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünün deniz olduğunu görmek illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında deniz ve gökyüzü görmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde deniz görmek insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünü deniz olarak görmek çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına işarettir.

Kahve falında denizi gökyüzünde görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, rahatın kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünü deniz gibi görmek sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir