AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde ip görmek

Kahve falında gökyüzünde ip görmek

Kahve falında gökyüzünde ip görmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, sorunlar altında ezileceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, canının sıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde ip gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumları doğru yönetmelisiniz.

Kahve falında gökyüzünde ip görmek sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzüne iple çıkmak başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ipe boncuk dizmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine yorulur.

Kahve falında ip çözmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine delalet eder.

Kahve falında çamaşır ipi bağlamak sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli ip görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına işaret eder.

Kahve falında mideden ip çıkarmak dileklerinin yerine geleceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında ipten merdiven görmek büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir