AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla gemi görmek

Kahve falında birden fazla gemi görmek

Kahve falında birden fazla gemi görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, işlerine dört elle sarılacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla gemi gördüyseniz:

  • Bazı olayların kontrolden çıkmasına izin vermeniz durumunda bir ilişkiniz size bazı bedeller ödetebilir.

Kahve falında birden fazla gemi görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, yeni yatırımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında birden fazla kişiyle kavga etmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine delalettir.

Kahve falında birden fazla erkek çocuğu görmek söylediklerinin çıkacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine delalettir.

Kahve falında birden fazla gelin görmek çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına alamet eder.

Kahve falında birden fazla gömlek görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına alamet eder.

Kahve falında birden fazla uğur böceği görmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla göz görmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında birden fazla ünlü görmek önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir