AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde balık görmek

Kahve falında gökyüzünde balık görmek

Kahve falında gökyüzünde balık görmek rakiplerin geride bırakılacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, çevre değiştireceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, doğru adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünde balık gördüyseniz:

  • Şimdilik müdahale etmemekte fayda var.

Kahve falında gökyüzünde yüzen balık görmek aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde balık görmek rızkının kesileceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde balık sürüsü görmek aile bireylerinden biri ile tartışacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden balık tutmak kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, ona kol kanat gereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde uçan balıklar görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünden balık yağdığını görmek onların yaralarına merhem olacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde yunus balığı görmek iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde uçan balık görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir