AnaSayfa / Genel / Kahve falında nur yağmak

Kahve falında nur yağmak

Kahve falında nur yağmak tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, maddi durumun düzeltileceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına inanılır.

Kahve falında nur yağmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıklamadan önce diğerlerinin önerilerini dinlemelisiniz.

Kahve falında nur yağmak evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden nur yağdığını görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, büyük zorluklar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nur yağdığını görmek savurgan bir hayat yaşayacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine yorulur.

Kahve falında üzerine nur yağdığını görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, istediği evde oturacağına işarettir.

Kahve falında gökten nur yağdığını görmek işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nur topu görmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına inanılır.

Kahve falında nur yüzlü bir adam görmek rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında siyah nur görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir