AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine nur yağdığını görmek

Kahve falında üzerine nur yağdığını görmek

Kahve falında üzerine nur yağdığını görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, her şeyin iyiye doğru gideceğine delalet eder.

Kahve falında üzerine nur yağdığını gördüyseniz:

  • Her koşul sizin lehinize olmasına veya tümüyle haklı olmanıza rağmen beli durum ya da koşulları zorlamanız istenmeyen sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında gökyüzünden nur yağdığını görmek sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, çok sevileceğine inanılır.

Kahve falında üzerine nur yağdığını görmek yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, çok hayırlı günler görüleceğine işaret eder.

Kahve falında gökten nur yağdığını görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında nur yağmak çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında nur yağdığını görmek zararların yakında telafi edileceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine delalettir.

Kahve falında nur yüzlü ihtiyar görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunlarını unutacağına tabir olunur.

Kahve falında nur yüzlü adam görmek aşının da çoğalacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökten nur indiğini görmek iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir