AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökte yürümek

Kahve falında gökte yürümek

Kahve falında gökte yürümek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına delalettir.

Kahve falında gökte yürümek gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen veya arasında yaş farkı bulunan gruplarla değişik aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında gökte yürümek hayallerine ulaşacağına, kime gideceğine alamet eder.

Kahve falında göğse dokunmak müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, ne yapacağını şaşıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökten bal yağdığını görmek kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın göğsü öpmek hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünü görmek yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, huzur ve kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökte ağaç görmek sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, kısmetin kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında gök gürültüsünden korkmak yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahla göğsünden vurulmak özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir