AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökte hortum görmek

Kahve falında gökte hortum görmek

Kahve falında gökte hortum görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine inanılır.

Kahve falında gökte hortum gördüyseniz:

  • Pek çok konu aynı anda kendini gösterebilir.

Kahve falında gökte hortum görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hortum çıktığı görmek sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, zor günlerin geride kalacağına yorulur.

Kahve falında doğal hortum görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında hortumun içinde kalmak baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hortumdan kurtulmak kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında hortumla kapının önünü yıkamak endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında hortumla bahçeyi sulamak hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hortumdan kaçmak ayrılmış olanların kavuşacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir