AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortumdan kurtulmak

Kahve falında hortumdan kurtulmak

Kahve falında hortumdan kurtulmak yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hortumdan kurtulmak gördüyseniz:

  • Yanlış adımlar atmanız, yanlış anlaşılmanız veya kararsız kalmanız planlarınızı bozabilir.

Kahve falında hortumdan kurtulmak yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında çeşme hortumu görmek hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında hortum olayı görmek çok büyük çaba sarf edeceğine, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun hortum görmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil hortum görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doğa olayı hortum görmek kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine tabir olunur.

Kahve falında hortumla bir yeri yıkamak iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına inanılır.

Kahve falında hortumla ıslatıldığını görmek kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir