AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökdelen inşaatı görmek

Kahve falında gökdelen inşaatı görmek

Kahve falında gökdelen inşaatı görmek büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökdelen inşaatı gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde gergin hissedebiliriz veya gergin ortamlar söz konusu olabilir.

Kahve falında gökdelen inşaatı görmek insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökdelenden düştüğünü görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, makamını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini gökdelende görmek gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökdelenin tepesine çıkmak huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökdelende olduğunu görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük gökdelen görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, işlerin büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gökdelenden atlamak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında gökdelen görmek çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir