AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökdelenin üstünde olmak

Kahve falında gökdelenin üstünde olmak

Kahve falında gökdelenin üstünde olmak büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, rakiplerini alt edeceğine, dinden çıkacağına, beklenen mirasın alınacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında gökdelenin üstünde olmak gördüyseniz:

  • Kişiliğinizde bazı çekişmeler görülebilir.

Kahve falında gökdelenin üstünde olmak elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökdelenden inmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında gökdelende olduğunu görmek güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya işarettir.

Kahve falında gökdelene çıkmak kazançların artacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine inanılır.

Kahve falında gökdelen inşaatı görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına yorulur.

Kahve falında kendini gökdelende görmek zor bir dönem geçirileceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökdelen inşa etmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökdelende oturduğunu görmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir