AnaSayfa / Genel / Kahve falında gök karpuz yemek

Kahve falında gök karpuz yemek

Kahve falında gök karpuz yemek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, ailesinden hayır göreceğine, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında gök karpuz yemek gördüyseniz:

  • Dikkatini çekmek istediğiniz kişiler varsa, daha çok çalışmanız gerekiyor.

Kahve falında gök karpuz yemek yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gök karpuz görmek yeni insanlarla tanışacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında oruçlu iken karpuz yemek işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil karpuz yemek saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında bir dilim karpuz yemek bol kazançlı günlere kavuşacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına işarettir.

Kahve falında karpuz dilimi yemek işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karpuz peynir yemek sorunlarına da çözümler bulacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına rivayet eder.

Kahve falında karpuz kesmek ve yemek hayallerine ulaşacağına, markasını duyuracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir