AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu iken karpuz yemek

Kahve falında oruçlu iken karpuz yemek

Kahve falında oruçlu iken karpuz yemek doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına işarettir.

Kahve falında oruçlu iken karpuz yemek gördüyseniz:

  • Çok fazla önemsenmemesi gereken şeyleri daha dikkatli ele almak gerekiyor olabilir.

Kahve falında oruçlu iken karpuz yemek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken şeker yemek kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında oruç iken üzüm yemek kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, gelişiminin hız kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında oruçlu iken baklava yemek geniş bir ev satın alacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına rivayet eder.

Kahve falında oruçlu iken muz yemek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken zeytin yemek rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine tabir olunur.

Kahve falında oruçlu iken ceviz yemek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında oruçlu iken elma yemek sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, büyük sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir