AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt dolu gögüs görmek

Kahve falında süt dolu gögüs görmek

Kahve falında süt dolu gögüs görmek aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında süt dolu gögüs gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun.

Kahve falında süt dolu tencere görmek maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine işarettir.

Kahve falında süt dolu gögüs görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünün süt dolu olduğunu görmek başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, kalp kırıklığı olacağına delalettir.

Kahve falında göğsü süt dolu görmek bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında süt dolu kap görmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, elindeki malların gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında süt dolu kova görmek başının derde gireceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına rivayet eder.

Kahve falında süt dolu biberon görmek dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine alamet eder.

Kahve falında süt dolu bidon görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir