AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayısı yarmak

Kahve falında kayısı yarmak

Kahve falında kayısı yarmak kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, üzüleceğine ve yıpranacağına yorulur.

Kahve falında kayısı yarmak gördüyseniz:

  • Belli bir işiniz, maddi girişimleriniz veya yaratıcılık gerektiren planlarınız konusunda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında kayısı yarmak moralinin, keyfinin kaçacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karnını yarmak işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya delalet etmektedir.

Kahve falında yardimci olmak başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yasliya yardim etmek bir sebeple sorun yaşayacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında odun yarmak keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamileye yardim etmek finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine alamet eder.

Kahve falında balığın karnını yarmak arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin kafasını yarmak kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir