Kahve falında balığın karnını yarmak

Kahve falında balığın karnını yarmak borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, zor ve kötü günler geçireceğine, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balığın karnını yarmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi tabanlı ilişkileriniz ön plana çıkabilir, hayatınızda önemli yeri olan kişilerle keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında balığın karnını yarmak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karnını yarmak çok zor günler geçireceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizi yarmak vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağı yarmak çok başarılı işlere girileceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına işarettir.

Kahve falında kafasını yarmak huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yasli birine yardim etmek toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında yasliya yardim etmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına delalet eder.

Kahve falında yardimci olmak sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir