AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağı yarmak

Kahve falında dağı yarmak

Kahve falında dağı yarmak ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, beddua ve ah alacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağı yarmak gördüyseniz:

  • Dikkatli adımlar atmanızda fayda var.

Kahve falında dağı yarmak çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında göğsünü yarmak kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, kurtuluşu yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamileye yardim etmek kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafasını yarmak üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayısı yarmak yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, çok büyük kazançlar getireceğine delalet eder.

Kahve falında yasliya yardim etmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine alamet eder.

Kahve falında para yardim etmek ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yardimci olmak zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir