Kahve falında birinin başını yarmak

Kahve falında birinin başını yarmak yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, önünü açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin başını yarmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumların üstesinden gelebilmek için daha planlı davranmanız gerekebilir.

Kahve falında birinin başını yarmak yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına delalettir.

Kahve falında yardimci olmak deyim yerindeyse paranın pul olacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağı yarmak kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kafasını yarmak bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına alamet eder.

Kahve falında karnını yarmak sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına alamet eder.

Kahve falında yasli birine yardim etmek kendisinin ve ailesinin geleceğine, yaşananları unutturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizi yarmak çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayısı yarmak eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top