AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünden süt sağmak

Kahve falında göğsünden süt sağmak

Kahve falında göğsünden süt sağmak ona yardımcı olacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında göğsünden süt sağmak gördüyseniz:

  • Sizi istediğiniz yere taşıyacağını veya ün, tanınma ya da prestij kazandıracağını bilseniz bile, belli bir pozisyon ya da konuda bağlayıcı sözler vermek zorunda olmayabilirsiniz.

Kahve falında göğsünden süt sağmak kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi göğsünden süt sağdığını görmek parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında göğsünden süt sağdığını görmek içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına delalet eder.

Kahve falında kendi göğsünden süt sağmak ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında göğsünü sağmak ters giden işlerin de düzeleceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında koyun sütü sağmak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına işaret eder.

Kahve falında anne süt sağmak mülk edinme planlarının ertelenmesine, her isteklerinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında koyunun sütünü sağmak kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, çözüm yolları bulamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir